Cu gândul la zilele însorite de vară

0 comments

Nu știu cum sunteți voi , dar eu de câteva zile sunt cu gândul la zilele petrecute pe malul mării. Știți momentul acela când ți-ai dori ca măcar pentru câteva secunde să te poți întoarce în trecut și să retrăiești anumite amintiri ? Dacă da, atunci înseamnă că suntem pe același film și poate și tu îți dorești în adâncul sufletului să te afli în acest loc superb.Sunt genul acela de personă care ar putea petrece toată vara la mare și tot nu ar fi de ajuns, motiv pentru care vara trecută am petrecut cât de mult timp am putut pe litoralul românesc alături de persoanele dragi. De cele mai multe ori, am ales stațiunea Eforie Nord.

Într-una din zile am decis să facem o plimbare pe jos până în Eforie Sud. Vă recomand și vouă să faceți astfel de plimbări deoarece sunt relaxante și s-ar putea să descoperiți locuri de care n-ați știut.( atenție!! între eforie nord și eforie sud plajă de nudiști :)) ).

Eforie Sud

După mica aventură, delicioasele gogoși și vestitele hamsii au completat perfect ziua.

               

Întotdeauna mi-am dorit să văd răsăritul de soare, dar niciodată nu am reușit să mă trezesc. Până în ultima seară petrecută pe litoralul românesc când.. în sfârșit m-am decis.(mă bufnește râsul doar când mă gândesc cum am făcut. Imaginați-vă … eu … stând pe malul mării împreună  cu câteva persoane, m-am ridicat brusc și am zis: ”Gata! Mâine merg la răsărit indiferent dacă veniți cu mine sau nu și nimic nu-mi poate sta în cale”. Câțiva străini din jurul meu s-au speriat când au văzut cum am sărit. Ba chiar au crezut că am pățit ceva pentru câteva secunde,  până când și-au dat seama că defapt eu doar îmi exprimam entuziasmul.) Zis și făcut. Ajunsă în camera de hotel mi-am pus ceasul să sune și m-am pus la somn, însă nerăbdarea nu voia să mă lase să dorm. Într-un final am reușit să adorm, iar dimineața am plecat în grabă spre malul mării. Ajunsă acolo abia așteptam să admir începutul unei noi zile, așteptând ca soarele să apară din valurile mării. După câteva minute a apărut și m-a vrăjit pe loc. Era o adevărată încântare…

 

PS: V-am lasat și vouă un mic suvenir (câteva scoici) în imaginea de mai sus 🙂Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *